Heliumballonnen kunnen voor elke gelegenheid worden gebruikt. Uw ruimte krijgt met deze ballonnen een prachtige uitstraling! Het blijft een leuke versiering voor aan het plafond, als tafeldecoratie of als gronddecoratie. Maar ook om uit te delen of om op te laten. De heliumballonnen hebben een grootte van ± 30 cm en zweven gemiddeld
8 tot 12 uur. Grotere ballonnen en folieballonnen hebben een zweeftijd van een paar dagen tot een paar weken.
Met de stijging van de gasprijzen kan het zijn dat een tros heliumballon duurder is dan vermeld op de website.

Hi-float is een gel die in de ballon wordt aangebracht. Hi-float behandeling per ballon: € 0,40. De kleuren kunt u zelf bepalen aan de hand van de kleurenkaart. Metallic/pearl ballonnen + € 0,25 per ballon. Bedrukte ballonnen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wilt u gronddecoraties buiten plaatsen? Zorgt u er dan voor dat de decoraties niet in de wind staan. De ballonnen kunnen door een matige wind al snel neerhangen.
Onderaan de prijzen treft u meer voorbeelden aan van reeds gemaakte decoraties. Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven. Zie hier voor de bezorgtarieven.

Bent u op zoek naar huwelijksdecoraties? Neemt u dan een kijkje op onze speciale huwelijkspagina.

Standaard tafel- en gronddecoratie met heliumballonnen

Luxe tafel- en gronddecoratie met heliumballonnen

Trossen heliumballonnen kunnen zowel als tafeldecoratie of als gronddecoratie worden gebruikt. De standaard van de decoratie bestaat uit 8 kleine ballonnen met een verzwaard ballonnengewicht. Indien u de ballonnen gebruikt voor gronddecoratie, dan zullen wij de linten langer maken.
De kleuren kunt u zelf bepalen aan de hand van de kleurenkaart.
Wij hebben een ruime keus aan folieballonnen, bedrukte (top)ballonnen voor diverse gelegenheden, zoals een babyshower, geboorte, gender reveal, huwelijk, jubileum of verjaardag.