Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 013-5903954 of 06-41239395.

 

Ik kan geen keuze maken.

Ook dan kunnen wij u helpen. U kunt bijvoorbeeld de decoratie bepalen in de kleuren van uw logo, uw kleding of in de stijl van het feest. Ook kunnen wij de decoratie voor u ontwerpen. Voorbeelden van reeds gemaakte decoraties vindt u onderaan op de pagina´s. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Belt u ons gerust op via 013-5903954 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Wat is de levertijd van de decoraties?

Decoraties kunnen dezelfde dag worden geleverd mits wij de ballonnen op voorraad hebben.

Wat zijn de bezorgkosten?

Binnen Tilburg Reeshof worden bestellingen vanaf € 40,- op locatie bezorgd. Voor Tilburg en omstreken geldt dit voor een bedrag vanaf € 60,-. De bezorgkosten zijn € 0,50 per km incl. btw, heen en terug vanaf Raamsdonkstraat 12 te Tilburg (of gratis afhankelijk van het bestelbedrag). U kunt de decoraties ook op afspraak ophalen.

Hoe vindt de betaling plaats?

U ontvangt een factuur. Deze kan vooraf per bankbetaling of middels een betaalverzoek worden voldaan.

Hoe lang gaat de decoratie mee?

Dat hangt af van de (weers)omstandigheden en of de ballonnen gevuld zijn met lucht of helium. Een heliumballon van 28 cm heeft een zweefduur van ± 8 tot 12 uur. Middels een behandeling met hi-float kan de zweeftijd tot een paar dagen worden verlengd. Een ballon met lucht gevuld kan een paar dagen tot zelfs een paar weken meegaan.