Wilt u eens anders voor de dag komen op een feestje of een andere gelegenheid? Kies dan voor een cadeau in een ballon of geld in een ballon zoals het ook weleens wordt genoemd. Dit is een originele manier om iemand te verrassen! Wij kunnen de ballon voor u vullen met kleine ballonnetjes, confettislierten, een folieballon naar wens en versierd met linten. Onderaan de pagina treft u voorbeelden aan van reeds gemaakte decoraties.
U kunt ook uw eigen cadeau laten verpakken. Een beertje, geld of iets anders met een breedte van ±11 cm en ± 35 cm lang. De ballon kunt u een dag van te voren laten maken. Zorg er wel voor dat de ballon niet in de buurt komt van scherpe voorwerpen of huisdieren. Op een cadeau in een ballon kunnen wij alleen 24 uur garantie geven. De ballon kunt u het beste zo laat mogelijk ophalen.

Een cadeau in een ballon kan helaas niet worden opgestuurd.
Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina met bedrukte gepersonaliseerde ballonnen!
Wilt u in deze coronacrisis iemand een hart onder de riem steken met een cadeau in een ballon inclusief een gepersonaliseerde kaart? Wij hebben hiervoor een aantal gepaste kaarten die u hier kunt vinden.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van de opvulling van de ballon en wat u op de ballon wenst, zie voorbeelden onderaan de pagina. Klik hier voor een overzicht van de latex en folieballonnen en hier voor de Anagram en Qualatex folieballonnen.
Onderaan de pagina treft u voorbeelden aan van reeds gemaakte decoraties. Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven.
U kunt kiezen uit onderstaande ballonnen. De ballonnen zijn gevuld met een folie zodat de print goed zichtbaar is. De ballonhoogte is ± 40 cm.

Beren


Onderstaande beertjes kunt u kopen in combinatie met een cadeau in een ballon. Beertjes zijn zittend gemeten.