Een bloemballon is een betaalbare oplossing om uw gelegenheid op te fleuren en een extra feestelijk tintje te geven! U kunt kiezen uit 3 verschillende formaten. De bloemen zijn in alle kleuren leverbaar, zie hiervoor de kleurenkaart. Metallic/pearl ballonnen + € 0,15 per grote ballon, € 0,08 per kleine ballon.
De enkelzijdige ballonbloemen zijn geschikt voor het vastmaken aan bijvoorbeeld een deur, paal, hek of plafond. De dubbelzijdige bloemballonnen kunt u ophangen. Alle decoraties worden voorzien van een touw of lint. Via het contactformulier kunt u uw keuze doorgeven.
Zie hier voor de bezorgtarieven.
Bent u op zoek naar huwelijksdecoraties? Neemt u dan een kijkje op onze speciale huwelijkspagina.

Luxe bloemballonnen

Een bloem met hartjes voegt net weer iets extra´s toe aan een bloem! Een bloem met verlichting kan voor een sfeervolle ruimte zorgen! Houdt u er wel rekening mee dat de ledlampjes alleen goed zichtbaar zijn in het donker en bedoeld om sfeer te creëren. Het is geen fel licht. Onderstaande ballonbloem heeft in totaal 5 ledlampjes. Per grote ballon 1 ledlampje.
Ballonbloem met hartjes

Medium
enkelzijdig € 6,50
dubbelzijdig € 8,50
Large
enkelzijdig € 8,50
dubbelzijdig € 10,50

Bloemballon hartjes rood/wit

bloemendecoratie hart rood dubbelzijdig
Enkelzijdig: € 8,95
Dubbelzijdig: € 10,95
incl. 21% btw

Bloemballon hartjes roze, rood en wit

valentijn bloem

Balloon Styling bloemballon

cafe carnaval Dongewijk2
Balloon Styling bloemenpilaren bloempilaren burgundy geel dubbelzijdig Brabant Tilburg Reeshof

Bloemballonnen
Bloemballonnen

Ballonnen hebben een beperkte levensduur. Dit is afhankelijk van waar u de ballonnen plaatst. Binnen kan de decoratie tot wel 2 weken (of langer) mooi blijven. Buiten is dit afhankelijk van de temperatuur en het weer. Wij raden aan om decoraties 1 dag van te voren of op dezelfde dag te laten bezorgen.